Peli-illat

Pandemiatilanteesta johtuen Keskiviikon ja Lauantain peli-illat ovat tauolla. Keskiviikkoisin pelaillaan verkon yli Discordissa kello 18:00 alkaen.

Peli-illat keskiviikkoisin kello 18:00 alkaen Bar Vakiopaineessa. Mikäli Vakiopaineessa on jokin tapahtuma joka vaatii pääsylipun ostamisen siirretään peli-ilta Sohwiin tai Ylä-Ruthiin. Molemmat ovat aivan Vakiopaineen lähettyvillä.

Peli-iltoja järjestetään myös lauantaisin Kortepohjassa Rentukan kerhotilassa 106 (Taitoniekantie 9) klo 14-18. Kesällä Kortepohjassa on hiljaisempaa. Varmista että paikalla on joku esimerkiksi sähköpostilistan kautta tai osoitteesta info@tengen.fi.

Satunnaisesti pelaillaan myös muinakin aikoina. Näistä peli-illoista ilmoitetaan sähköpostilistalla.

Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita peli-iltoihin!

Mikä ihmeen Go?

Go on kahden pelaajan lautapeli, jossa tarkoituksena on saartaa pelilaudalta aluetta. Peli on suosittu Aasiassa ja sillä on siellä todella rikas historia, sekä ammattilaispelaajia. Gon synnystä ei ole tarkkaa tietoa, mutta se on useita tuhansia vuosia vanha ja täten maailman vanhin edelleen pelattu lautapeli.

Säännöt ovat varsin yksinkertaiset ja ne voi opetella esimerkiksi täällä. Alla suomenkielinen videosarja Gon säännöistä. Videot on tehnyt Tengenin jäsen Harri Varpanen. Tengenin peli-iltaan on erittäin tervetullut vaikkei sääntöjä osaisikaan, opettaja varmasti löytyy.

Suomessa toimii Suomen Go Liitto, jonka jäsenyhdistys Tengen on. Lisätietoja Gosta Suomessa löytyy suomigo.netistä, josta löytyy ajankohtaista tietoa turnauksista ja muista tapahtumista.

Kerho

Jyväskylän Go Kerho Tengen on toiminut 90-luvulta asti. Tengen on rekisteröity yhdistykseksi vuonna 2003.

Peli-illat

Tengen järjestää viikottaisia peli-iltoja Jyväskylässä. Viikottain pelaillaan keskiviikkoisin ja lauantaisin. Satunnaisesti myös muina aikoina.

Turnaukset

Tengen järjestää vuosittain Go-turnauksen Jyväskylässä. Tengenin jäsenet osallistuvat myös Suomessa järjestettäviin turnauksiin.

Leirit

Tengen järjestää viikonlopun mittaisi Go-leirejä Lappajärvellä.